Tour de Sádek 2012

Dne 11.06.2012 v 21:01, v kategorii Cyklistika

V sobotu 9.6. cyklisté z našeho klubu Jirka, Tom a Iva Jaklovi, Vojta Gruchala a Tom Sosna zabojovali v dalším závodu seriálu SPACU

V sobotu 9.6. cyklisté z našeho klubu Jirka, Tom a Iva Jaklovi, Vojta Gruchala a Tom Sosna zabojovali v dalším závodu seriálu SPACU, který pořádal CK LOKO Krnov. Startovalo se ve Velkých Heralticích a vše se odehrálo na středně kopcovitém okruhu mezi Hlavnicemi, Stěbořicemi a Sádkem, který většina kategorií absolvovala 3×(cca 76km), ženy a kmeti 2×. V průběhu nájezdu a 1. kola se vytvořili 3 „balíky“, pěkně podle výkonnosti.

Počasí tak akorát, i cesta stačila oschnout po ranním dešti. Zřejmě nejhodnotnější výkon z naší equipy podal Tom Jakl, který vyhrál mezi juniory a celkově ve spurtu v kopci v Sádku obsadil páté místo. Iva mezi ženami „B“ dojela 3.

Výsledky se objeví na stránkách SPACU www.spac-os.cz/kalen… target="_Blank">www.spac-os.cz/kalen… Foto Lenka : lenicka17.rajce.idne… target="_Blank">lenicka17.rajce.idne… Martin Dedek: www.martindedek.cz/S… target="_Blank">www.martindedek.cz/S…

Komentáře k článku




Přidat komentář



Jméno
Email Pokud si přejete abychom vás mohli zpětně kontaktovat,uvědte prosím vaši emailovou adresu
Zpráva
Dvanáct
(napište číslicí)

Partneři

Partnerské weby

Další články

Oravaman 2016 - velmi intenzivní zážitek

Mezi triatlonisty je slovenský Oravaman pojem a v posledních letech se závod řadí mezi nejkrásnější triatlony v Evropě s pravidelnou účastí závodníků z 30ti a více zemí.

Zoe - naše jednička

Úspěchů za rok 2015 měla Zoe Zdražilová nepočítaně. Kde jen začít?

Úspěchy v roce 2015

Rok 2015 je již dávno za námi a s ním i spousta oddílových úspěchů. Pojďme si je představit.

Jarní soustředění Němčičky 2016 - přihlášky

Přihlášku na jarní soustředění v Němčičkách najdete na prihlasky.triatlonklubostrava.cz.

Triatlon Rýmařov

V sobotu 25.7. se konal už 21. ročník silničního triatlonu v Rýmařově.